Friday, June 18, 2010

kebahagiaan bukan milik aku!!!


skrg nie ak rs sgt2 la sedeh...
tp xtunjuk sb ak lbh suka simpan dlm hati...
ak pasti perasaan nie akn hilang sendiri tanpa ak sedari
(bak kata oyie,simpan dlm hati,kdg2 akn hilang sendiri)...
sbnya??ak da byk kali rs seperti ini...
tp yg pastinya, mmg kebahagiaan bukan milik ak...
br je nk rs bahagia 2 tp ianya telah diambil oleh org len...
awk, sy doakn keputusan awk 2 btl & tepat
sb memilih si dia...
dia yg awk knl hanya di laman sosial(FB) & awk xpnh jmpa dia lg...
awk kata dia akn dtg bln dpn, then br awk akn decide tp dr cara gaya awk ngn dia berkwn,sy nmpk ianya lbh & awk tlh pn menukar status awk disbkn request dr dia...
awk kata terpaksa ltk sb nt dia majuk...
nk jaga hati dia tp hati sy nie sapa nk jaga plak??
awk berbahagia la ngn dia...
tp tlg yea, jika dia xsesuai ngn awk stlh awk
jmpa ngn dia nt, tlg la jgn cr sy...
biar la kite kekal sbg kwn je...
spt dlu, kwn satu skolah...

p/s:: bahagia, sila singgah kpd diri ini...

6 comments:

mieyra said...

bencinya!!!...senang2 je lelaki boleh ikut suka hati dieorg nak decide dgn sapa yg dieorg nak..kita ni perempuan kalau sayang memang sorang je...xde nak consider org lain lg...lps tu kita jugak la yg kena tunggu dieorg buat keputusan mcm org bodoh..kalau boleh blah je memang dah lama kita boleh buat tapi sebab sayng kan, kita pun biar la dierg tu buat keputusan ikut suka hati dieorg...punya lah suruh tunggu, in the end.....

muNee said...

sabar2...sabar mieyra...2 la psl...blh plak suh tggu...pas 2 bg harapan plak lg...muni pn benci...benci sgt2...kite nie mcm brg je...ble yg sana dia xsuka,pilih sni plak...pasni xtau la klu jmpa yg len plak...muni mmg nk blah je...mmg dlm usaha nk lupakn je...kwn is better la...huhuhu

Hettynsm said...

bout love maaf la xleh nk bg nasihat..(xda pengalaman) ini kna tnya Dr.love(Nadirah kita tuh) or Mummy kita(Edu) dpa byk pengalaman.
Tp kebahagiaan milik setiap insan. kalo bkn dr dia tuh, kebahagiaan dr kwn dan keluarga semestinya.
sentiasa by ur site kn.
Ingat tau...

muNee said...

Dr.love kte mmg expert bnda2 nie...bkk sem nt perlu cte...huhuhu...yes i'll always remember that...thank u hetty...muaahhh

muNee said...
This comment has been removed by the author.
Mansur said...

Erm..laki kan ramai kat dunia nie..jodoh pn kta x taw lagi..maybe bukan kebahgian ko kat mamat 2..so cuba lah..mencari kebahagiaan yg len..andai kata mamat 2 ketentuan jodoh ko..jgn lah riso..sejauh mana dia terbang pasti..akan jatuh ke sarang ko..tapi kalau bukan dh jodoh ko..menunggu lah smpai hari terakhir pn..belum tentu dia akan datang..ingat jodoh itu dh ditetapkan..